Boligstyling | Pur interiør
18626
page-template-default,page,page-id-18626,page-child,parent-pageid-19173,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Boligstyling

Vi maksimerer potensiale i din bustad og gjer den meir attraktiv før salg

Rettleiing før salg

Vi kjem ut til deg og går gjennom bustaden i felleskap. Vi kjem med tips til kva du sjølv kan gjere for å klargjøre din bustad for salg. Du får ein rapport etter rettliingstimen som går nøye gjennom kva grep vi meiner du bør ta for å få fram det unike med din bustad.

 

Pris: 2000 kr *

*det blir rekna 3,5 kr ekstra per km utanfor Sunnfjord kommune

* prisen er fast uavhengig av kor lang tid gjennomgangen tek

Styling

Etter gjennomgang av bustaden din set vi saman ein interiør- og møbelpakke som passar din bustad. Kva pakke blir tilpassa bustaden sin stil og er med å framheve det unike ved din heim. Det viktigaste er ikkje å vise korleis du har det, men korleis kunden kan få det. Vi kjenner marknaden og kva kjøparar i dei ulike livsfasene er ute etter, og innreier bustaden for å treffe flest mogleg potensielle kjørarar i dei ulike målgruppene.

 

Pris frå 10 500 kr *

*det blir rekna 3,5 kr ekstra per km utanfor Sunnfjord kommune

Delstyling

Vi set saman ein møbel og interiørpakke som passar stilen i din bustad og dei møblane du har frå før. Vi kjem til deg og gjer din bustad klar for salg med litt av ditt og litt av vårt.

 

Pris frå 6500 kr *

*det blir rekna 3,5 kr ekstra per km utanfor Sunnfjord kommune

Ministyling

Vi set saman ein interiørpakke som passar din bustad. Her er alt av interiør som du treng til å sette prikken over i´en inkludert. Vi styler bustaden med dine møbler, men tilfører tekstilar, interiør og kunst frå vårt lager.

 

Pris frå 5500 kr *

*det blir rekna 3,5 kr ekstra per km utanfor Sunnfjord kommune

1Q2A2383 2
1Q2A2331