Boligstyling Sogn og Fjordane | Pur interiør
Bestill boligstyling før salg i Sogn og Fjordane
Boligstyling sogn og fjordane, boligstyling, boligstyling førde, bustadstyling, bustadstyling førde, bustadstyling sogn og fjordane, boligstyling florø, bustadstyling florø, styling av bustad, styling av bustad førde, styling av bustad sogn og fjordane, boligstyling før salg
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Title Image

Boligstyling

Gjør boligen din klar for salg
Før styling

Dato for befaring avtales og gjennomføres sammen med deg. Jeg lager ett tilbud ut fra det vi har blitt enige om på befaringen og setter sammen dekor/møbelpakke som passer ditt behov.

Styling

Styling skjer på dagtid om ikke annet er avtalt. Boligen må være ryddet, vasket og klar for nye møbler og dekor. Jeg styler boligen ut frå det som er avtalt. Leietid av møbler og dekor er opp til 4 veker, men kan utvides etter avtale.

Etter styling

Jeg henter møbler og dekor når leieperioden er over.

Interiørveiledning

Jeg kommer til boligen og ser hva som kan gjøres. Det kan være alt fra ommøblering til oppussing av rom. Jeg veileder, og kunden gjør jobben selv. Pris 2000 kr.

Ministyling

Jeg kommer til deg og jobber med det du har av møbler og interiør. Ofte er det nok å rydde vekk og flytte litt på møbler og dekor for å gjøre boligen klar for foto og visning. Priser fra 4500kr.

Delstyling

For deg som treng å skifte ut noen av møblene eller mangler noe. Jeg vurderer hva som trengs for å få en fin helhet i boligen. Jeg styler boligen med det du har tilgjengelig i kombinasjon med det jeg har tilgjengelig. Priser fra 5990kr.

Standard styling

Dette er den stylingen de fleste velger. Ved å velge denne pakken vet du at alt passer sammen og fremstiller din bolig på best måte. Jeg setter sammen en møbel – og interiørpakke som passer din bolig. Priser fra 9900 kr.

Styling av uteområde

Uteområdet er ofte et glemt område når det kommer til styling. Et flott uteområde kan være med å dra totalinntrykket på boligen opp, og lokke flere budgivere til en budrunde. Pris fra 1500 kr.

Styling deluxe

Har du ein moderne bolig, hytte eller en helt vanlig bolig du ønsker virkelig skal skille seg ut? Styling deluxe er styling med eksklusive møbler og pynt tilpasset din bolig. Møblene og dekoren er mer eksklusiv enn det du får på standard styling. Ta kontakt for pris.