Kirkelisund – fargeveiledning og boligstyling før og etter | Pur interiør
Boligstyling, fargeveiledning, farveveiledning, boligstyling før og etter
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Kirkelisund – fargeveiledning og boligstyling før og etter

Kirkelisund – fargeveiledning og boligstyling før og etter

Huset på Kirkelisund har vært ute på markedet i 1 år uten at noen har kommet på visning. Eier og eiendomsmegler var enige om at det måtte nye grep til. De kontaktet meg om jeg var interessert i å vere med på dette store prosjektet. Jeg reiste på synfaring i begynnelsen av sommeren og gikk gjennom alle rom med eier. Jeg kom med forslag på hva som burde gjøres i huset. Eier ville bruke minst mulig penger på oppussing, men ville gjøre det som var nødvendig for å selge boligen. Det endte opp med at eier malte nesten alle overflater i huset i farger som ble foreslått av meg. Huset ble som nytt etterpå, og videre i dette innlegget skal jeg ta dere med på hvilke endringer vi gjorde.

The house on Kirkelisund had been on the marked for about a year without anyone comming to see it. The real-estate agent and owner knew that something had to be done, and they contacted me. Together with the owner I went trough every room in the house and recomended what colors to use and what to paint. In this post I will take you trough what we did.

Vegger og lister på kjøkkenet ble malt med Jotun wonderwall i fargen Smooth white. Kjøkkenfronter ble malt med Supreme finish i fargen Evening green og håndtak ble byttet. Gulvet ble malt med gulvmaling i fargen Varmgrå. Noen av veggskapene ble fjernet og lamper ble byttet ut. Det ble også lagt fliser over kjøkkenbenk.

Walls and moldings are painted in Smooth white from Jotun, Kitchen cabinets are painted in the color Evening green from Jotun and the knobs were replaced. The floor is painted in the color Varmgrå. Some of the wall cabinets were removed and lamps were replaced. The kitchen walls got new tiles over the counter.

Stuen var nettopp malt da jeg kom inn i bildet, så den lot vi vere som den var. Taket og listene ble malt i fargen Bomull.

The livingroom downstairs had just been painted when I was hired, so we left that as it was. The ceiling and moldings were painted with the color Bomull.

Stuen i andre etasje ble malt i fargen Sheer grey fra Jotun.

The livingroom on the second floor was painted in the color Sheer grey from Jotun.

Baderomsgulvet ble malt i fargen Varmgrå og vegger og lister i fargen Smooth white. Noen av skapene ble fjernet.

The bathroom floors were painted in the color Varmgrå, and walls and moldings in the color Smooth white. Some of the cabinets were removed.

Hovudsoverommet ble malt i fargen Soft skin fra Jotun.

The master bedroom is painted in the color Soft skin from Jotun.

Barnerommet var allerede malt i en dus rosa farge da jeg kom inn i bildet. Gulvet ble malt i fargen Tidløs.

The kids room was already painted in a soft pink color. The floors were painted in the color Tidløs from Jotun.

Kjøkkengulvet ble malt i Tidløs fra Jotun og lister og dører ble malt i fargen Blitz.

The kitchen floor on the second floor was painted in Tidløs and the moldings and doors was painted with the color Blitz.

Hele huset ble malt og den totale kostnaden var under 10 000 kr. Det viser hvor store endringer som kan gjøres med små invisteringer og litt egeninnsats. Huset har fått ett helt nytt uttrykk og er mye mer innbydende enn før.

Trenger du hjelp til fargeveiledning eller styling, så ta gjerne kontakt med meg.

The whole house was painted and the total cost was under 1000 euro. That shows how much you can do with the look for a little cost.

2 Comments
  • Briangaw

    March 28, 2020at20:16 Reply

    Passion the website– very individual friendly and whole lots to see!

  • JamesJep

    April 26, 2020at19:08 Reply

    Howdy, excellent online site you’ve presently.

Post a Comment